Lid worden

Voor zangers m/v met lef!

Lid worden van LEF kan vanaf 20 jaar tot 40 jaar. Bladmuziek kunnen lezen is een pré, we verwachten in ieder geval dat je de basis ervan begrijpt. We zingen in verschillende stemgroepen en om voor jou de juiste stemgroep te vinden, vragen we je om een stemtest te doen. Deze bestaat uit het volgende:

  • een gedeelte van een zelfgekozen nummer instuderen en uit het hoofd zingen
  • een door ons gekozen koorpartij instuderen en zingen
  • een aantal testen en oefeningen om onder andere te bepalen wat het bereik van je stem is, hoeveel techniek je al hebt en wat wij je allemaal nog kunnen leren

De repetities vinden elke dinsdag van half 8 tot half 10 plaats in Goor. Onze optredens zijn vaak op vrijdagavond of in het weekend. We hanteren een aanwezigheidspercentage van 75%. Naast zingen zijn we ook heel actief met geld inzamelen om LEF mede mee te kunnen financieren.

Op dit moment hebben we nog plaats voor één hoge sopraan en heren.  Heel veel heren! 

Aanmelden

We nodigen je graag uit om vrijblijvend met ons mee te zingen tijdens een repetitie. Aanmelden kan via info@vocalgrouplef.nl. Wanneer het van beide kanten bevalt, plannen we een stemtest met je in.


Rock jij de toetsen?

Onze huidige toetsenist is gestopt om te gaan zingen bij LEF, daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe toetsenist.

Wij repeteren elke dinsdagavond van half 8 tot half 10 in Goor en verwachten dat jij daar minstens twee keer per maand bij aanwezig kunt zijn. Onze optredens zijn ongeveer één keer in de twee maand op vrijdagavond of in het weekend.

Klinkt dit als muziek in de oren? Reageer dan via info@vocalgrouplef.nl.